Cégünk 1997-ben alakult. 2005-óta Szanvill Kft néven budapesti telephellyel,de azonos vezetés mellett változatlan profillal működünk.

14 éve emelőgépek teljes körű kivitelezésével foglalkozunk, a tervezéstől az átadásig, a szerkezeti szereléstől a villamos szerelésekig. Ezeket a feladatokat részben saját erőből illetve a kezdetektől fogva ugyanazon külső munkatársak és vállalkozások segítségével oldjuk meg, ezzel garantálva a pontos és szakszerű munkát.

Hosszú működésünk alatt számtalan berendezéssel és feladattal foglalkoztunk, de a fő területünk ezeken belül a DEMAG berendezések kivitelezésében és szervizelésében áll. Dolgoztunk kisebb vállalkozásoknál és multinacionális cégeknél ( AUDI Hungária Kft, Opel Magyarország, Suzuki Zrt, Fag Kft, Zenon …) egyaránt az ország minden részén, illetve alkalmanként külföldön is (Linz, Wartberg, Osnabrück, Gmunden).

A DEMAG berendezések teljes palettájával dolgozunk, akár új berendezés kivitelezése vagy szervizelés kapcsán. pl.:
  • Oszlopos és konzolos lengődaruk,
  • Híddaruk melyekhez külső vállalkozással együttműködve a teljes acélszerkezet gyártását is vállaljuk,
  • Futómacskapálya,
  • Függősínpálya rendszer
  • Vákuumos emelő

  • A fenti berendezésekhez vállaljuk villamos főkapcsoló szekrények és vezérlőszekrények tervezését és gyártását, helyszíni szerelését.

    2011-ben a Demag hivatalos magyarországi képviseletének viszonteladói lettünk, ebből kifolyólag a kivitelezéshez vagy a szervizeléshez szükséges anyagokat ezentúl közvetlenül tudjuk biztosítani.